Grupper

Utdrikningslag / Team Building

Vi kan utleie

Paintball for grupper.

Utdrikningslag, firma-arrangementer, teambuilding, vennegjenger, kick-off eller bare nysgjerrig? Romsdal Paintballklubb inviterer til paintball for grupper til hyggelige priser. Med paintballbaner både på Vevang i Eide kommune og Granlia i Molde kommune er vi fleksible etter deres ønsker. Vi har etter mange år med erfaring fra paintball opparbeidet oss gode rutiner som holder et høyt sikkerhetsnivå. Våre instruktører sørger for å gi deg/dere god opplæring før moroa starter.


Priser er oppført nederst på siden.
Paintball for grupper.

Priser for grupper opp til 8 stk.

Kr 3200,- for gruppen.


Tillegg for hver person over 8 stk.

Kr 400,- pr. person.


Startkontingent inkluderer nødvendig spilleutstyr samt 500 paintballs og leie av kjeledress

Salg

Vi kan via vår leverandør tilby alt av paintballutstyr til gunstige priser. Det gis rabatt til alle som er medlemmer av Romsdal Paintballklubb. Vi har også til enhver tid også brukt utstyr til salgs via våre medlemmer..

Sikkerhet

VI SETTER SIKKERHETEN I HØYSETET! 

Spillere under 18 år må ha godkjennelse fra en av de foresatte som må møte opp og skrive under på spillevilkårene/utleievilkårene sammen med deltageren.  Alle spilleregler og sikkerhetsinformasjon blir gitt av ansvarlig på området før noen slippes løs på paintballbanen.Det er ytterst sjeldent at det forekommer skader i paintball med unntak av noen blåmerker.